Oldalak

2015. december 17., csütörtök

6+1 ajándékötlet bringás barátaidnak – nem csak Karácsonyra

Összeállításunkban praktikus, divatos, és sokszor újrahasznosított ajándékötleteket találsz, amivel meglepheted Karácsonyra, szülinapra, évfordulóra - vagy csak úgy - kerékpározó barátaidat :)


Recyclock

snowman-blog-12.18Vagány fiúknak és lányoknak egyaránt ötletes különböző bicikli alkatrészekből készült ajándékokat találsz a Recyclock-nál: Ékszerek, határidőnapló, falióra, kulcstartó... az alkatrészeket végtelen számú kreatív módon használják fel. Az 

áruk 600 - 8000 Ft között mozog, így bárkinek találhatsz itt ajándékot :)
https://www.facebook.com/recyclock


Bigo
Egy többfunkciós ajándék: Hátizsák, esőkabát, babahordozó, piknikpléd és valószínűleg a lehetőségeknek csak a fantáziád szab majd határt és mindez bővíthető, összecipzározható formában 99$-ért, azaz körülbelül 28 000 Ft. Jó lenne, ha mindenkinek lenne egy ilyen táskája, mert annyira praktikus és ötletes :)

Bringabag
Jópofa mintájú a mindennapi városi biciklizést divatossá és kényelmessé tevő kiegészítők  egy egész sorát találjátok meg itt: Kormánytáskák, szoknyavédők, üléshuzatok, csomagtartótáskák, nadrágpántok és még sok minden más megtalálható a Bringabag-nél, nagyon barátságos ár-érték aránnyal. Ideális ajándék mindenkinek, akiknek a bringán is fontos a divatos és önkifejező megjelenés a praktikus kiegészítőkben.

Makai Betti
Sokféle ruházat biciklizéshez,amiket úgy terveztek, hogy minél kényelmesebben biciklizzél minden nap: hosszított ujjú és derekú pulóver, topok, kabátok 3 000-35 000 Ft közötti áron. Érdemes szemezgetni, mindannak, aki kényelmesen és csinosan szeret tekerni.

+1 Bringo Csengő
Álszentség lenne részemről nem írni saját kis csengő manufaktúránkról. 2000-4000 Ft között találsz nagyon szép fém csengőket különböző hanggal és méretben. Igyekszünk minden stílusban alkotni, hogy mindenki megtalálja az Igazit :)

Az eredeti cikket a Bringo Blog korábbi címén, ezen a linken éred el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése